foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

El Fardu Ben je pogotkom protiv Kluža oborio dva rekorda, čime je potvrdio da je jedan od najboljih stranih igrača koji su ikada igrali u crveno-belom dresu.

PROČITAJTE JOŠ:

On je postigao 14. gol u evropskim mečevima, čime je postao najbolji strani strelac za Crvenu zvezdu u međunarodnim takmičenjima, a ujedno je i stranac sa najviše pogodaka u istoriji srpskog fudbala – 67.

„Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bi uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres“, rekao je Ben za klupski sajt.

Ben se osvrnuo i na naredni duel protiv TSC Bačke Topole za vikend, ali i na podršku navijača na prethodnom meču protiv Kluža.

„Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama“, izjavio je Zvezdin stranac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar