Crvena zvezda vs Kluz
Crvena zvezda vs Kluž Foto:BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Fudbaleri Crvene zvezde ne blistaju od početka sezone, ali ni nešto slabije partije od onih na koje su navikli svoje navijače, kao ni eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona nisu uticale na podršku sa tribina.

Crveno-beli su na stadionu „Rajko Mitić“ odigrali šest utakmica, četiri puta su slavili, dva puta remizirali, a tih šest mečeva bilo je dovoljno da tim sa Marakane prebaci cifru od 100.000 gledalaca na tribinama.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je Zvezda prenela na svom zvaničnom sajtu, na tim utakmicama poseta je bila sledeća – protiv Vojvodine prisutan je bio 20.361 navijač, protiv Kairata 21.890, na tribinama je protiv Mladosti bilo 12.427, remi protiv Šerifa uživo su ispratile 24.433 osobe, Napredak iz Kruševca privukao je 8.271 navijača, dok je protiv Kluža broj gledalaca ponovo bio veći od 20.000, tačnije 22.482.

Ukupno, na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana našlo se 109.855 navijača.

Naredni meč Zvezda igra protiv TSC-a iz Bačke Topole, a u slučaju trijumfa, kao i pobede nad Klužom kojom bi bio potvrđen plasman u grupnu fazu Lige Evrope, nema dileme da će poseta na Zvezdinim utakmicama nastaviti da raste.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare