Foto: Srdjan Stevanovic / Starsport

Nenad Milijaš, član stručnog štaba Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, kaže da je pred 164. večiti derbi najbitnije da svi igrači crveno-belih budu zdravi.

Zvezda i Partizan u sredu igraju 164. okršaj u sklopu 30. kola Superlige Srbije (18 h) i domaćin je klub iz Ljutice Bogdana na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ:

Milijaš smatra da će tu utakmicu odlučiti detalji i podseća da se ona ne može porediti ni sa jednom drugom u prvenstvu.

„Očekujem da pružimo sve što smo uigravamo na treninzima. Derbi je specifičan meč, nosi nešto svoje i ne može se porediti ni sa jednom utakmicom domaćeg prvenstva i Evrope. Detalj kako se neki igrač bude osećao u tom trenutku može i da preokrene derbi, a nadam se da će to biti u našu korist“, rekao je Milijaš za klupski sajt.

Milijaš je još ranije odigrao jedan derbi bez publike kada je postigao pogodak u pobedi 4:1.

„Najteže je igrati derbi bez publike. Nije euforija kakva treba da bude kada je sa navijačima. Sada smo se već navikli da igramo pred praznim tribinama, tad je bilo specifično jer se samo ta utakmica igrala bez publike. Voleo bih da se ponovi rezultat 4:1 kao iz 132. derbija, ali svaki derbi donosi nešto svoje i odlučuju nijanse i detalji. Nama je bitno da smo svi spremni i zdravi. Igramo derbi kod kuće, znamo da donosi mnogo i trebamo ući pametne i hladne glave u utakmicu. Što se tiče želje za pobedom, to niko ne može da oduzme igračima“, istakao je Milijaš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar