Foto ilustracija: Printscreen Youtube

Mladi fudbaler Nikita Sidorov preminuo je u nedelju, samo pet minuta od trenutka kad je ušao na teren kao izmena na stadionu Torpeda.

PROČITAJTE JOŠ:

Medicinski izveštaji navode da je igraču Znamja Trude pukla aneurizma, pa se javilo unutrašnje krvarenje i osamnaestogodišnjak je izdahnuo.

Ministar sporta moskovskog regiona Roman Terjuškov rekao je da će biti sprovedena temeljna istraga povodom ovog nemilog događaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ФК «Знамя Труда» (@fcztofficial)

U sklopu istrage, proveriće se da li je Nikita imao neke zdravstvene probleme koji su mogli da dovedu do fatalnog ishoda.

„Posle ovakvih tragedija, formira se posebna komisija koja sprovodi svoju istragu. Igrač je prošao sve neophodne testove i naravno da ćemo sve proveriti. Ove nedelje će biti otvorena ispitivanja“, rekao je Terjuškov.

Sidorov je igrao za Znamja Truda, klub koji je prošle godine postao poznat po tome što je Ivana Zaborovskog, golmana ovog kluba udario grom na treningu.

Šesnaestogodišnjak je tada proveo jedno vreme u komi, ali je uspeo da se oporavi. Njega je grom udario kada je krenuo da šutne loptu. Ovaj incident se desio jula 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar