Nenad Lalatović, Foto: Printscreen Youtube

Trener Vojvodine Nenad Lalatović kaže da se živi za utakmice kakvu je njegov tim odigrao protiv Čukaričkog u 21. kolu Superlige.

Vojvodina i Čukarički podelili su po bod sa 3:3 na Banovom Brdu, iako je Čukarički već u 12. minutu vodio 2:0 golovima Birmančevića i Ćirkovića, pre nego je Vojvodina preokrenula u nastavku susreta.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogađali su Miljan Vukadinović u 64. i 65. minutu, zatim i Veljko Simić u 80, pre nego što je Stefan Čolović trećim pogotkom Čukaričkog postavio konačan rezultat u 98. minutu.

„Prvo poluvreme pripalo je Čukaričkom, drugo Vojvodini. Zamerali su nam mnogi da protiv TSC-a nismo šutnuli u okvir gola, ali rekao bih da smo tada imali šanse, Simić, Zukić, Bojić koji je sekund zakasnio. Oni su imali jedan šut u okvir gola, a bukvalno smo mi sami sebi dali gol tada. Moraju prvo da pogledaju kakva je situacija u klubu, da bi tako nešto pisali, treba da daju vetar u leđa ovim momcima“, rekao je Lalatović posle meča za Arenu.

Poznato je da je Vojvodina u finansijskim problemima zbog čega teško isplaćuje zarade igračima i zaposlenima, pa je obraćanje šef struke Voše počeo time i onda se prebacio na okršaj s Čukaričkim.

„Kod prvog gola Čukaričkog imali smo kardinalnu grešku naše zadnje linije, istrčavanje našeg golmana koji je izugbio orijentaciju. Domaći su se tada digli, inače igraju sjajno, imaju odličan tim i trenera. Srbiji treba dvadeset Galeta Obradovića i ovakvih klubova. Voleo bih da i Vojvodina ima makar jednog ‘polu’ Galeta Obradovića, ko zna gde bi onda klubu bio kraj. Teška utakmica, možda je bilo spornih situacija i sa naše i sa njihove strane, ne zanima me to. Evropska utakmica, da je bio pun stadion publika bi uživala na Banovom Brdu. Na kraju, ovo je najrealniji rezultat“, ocenio je Lalatović.

Nenad je eskivirao pitanje o dužini nadoknade meča, jer je on produžen za pet minuta, a igralo se do 98. minuta, kada je Čolović dao gol za 3:3.

„Sudija je produžio meč sedam minuta i to je njegovo pravo. Bila je ovo dobra, evropska utakmica, za ovakve se mečeve živi. Ubeđen sam da je naša utakmica u ovom kolu najbolja, najzanimljivija u Evropi, malo je ovakvih, utakmica za infarkt, gubili smo sa dva gola razlike, preokrenuli, Čukarički izjednačio u poslednjim trenucima“ istakao je trener Novosađana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar