Foto: Printscreen Youtube / FS Beograda

Nekadašnji kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Kovačević, bio je učesnik incidenta koji se desio na utakmici Šušnjara 1977 i Prve iskre Barič.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Kovačević je od početka 2024. na klupi Šušnjara i tokom meča sa Prvom iskrom je izgubio kontrolu temperamenta i u jednom trenutku nasrnuo na sudiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je imao težinu jer je igran u sklopu baraža za dopunu Srpske lige Beograd, pa je Kovačević možda i zbog toga bio dodatno pod tenzijom.

Iznervirala ga je odluka sudije kod centaršuta i pada fudbalera u šesnaestercu gde nije bilo jedanaesterca, pa je popularni Piksi Kovačević u ljutnji uleteo u teren na isteku pola sata igre.

A kada se vratio do aut linije, glavni sudija meča je prišao i pokazao mu crveni karton posle čega je krenula verbalna razmena.

Kovačević je besneo i jedan od pomoćnika mu se isprečio kada je krenuo ka glavnom sudiji pre nego što je napustio teren.

Tokom duge i bogate karijere, Kovačević je bio u Borcu, Banatu, Zvezdi, Lansu, Bakuu, Aradu i Nimu, između ostalih klubova pre nego što je 2017. završio karijeru u Slogi iz Kraljeva. Od februara ove godine je u Šušnjaru.

Inače, meč je završen nerešenim rezultatom 0:0, a revanš će biti odigran u sredu na stadionu Prve iskre u Bariču.

BONUS VIDEO: Komičan autogol Alžir – Gvineja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare