Foto: EPA/MATTEO BAZZI, Pedja Milosavljevic / STARSPORT, FSS

Potpredsednička mesta bila bi poverena Branku Milutinoviću, Miloradu Mažiću, Petru Jovanoviću i Slavoljubu Muslinu.

Nemanja Vidić, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dostavio je i svoj predlog sastava Izvršnog odbora FSS.

Vidić je rešio da se upusti u predsedničku trku za prvog čoveka srpskog fudbala, a jedini protivkandidat zvanično mu je Dragan Džajić.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda, i nekadašnji reprezentativac, saopštio je i imena najbližih saradnika, ako bi bio izabran za predsednika FSS.

Potpredsednička mesta poverena su Branku Milutinoviću, Miloradu Mažiću, Petru Jovanoviću i Slavoljubu Muslinu, javlja Sport klub.

Milutinović je poznati srpski bogataš koji je nedavno javno podržao Vidića i poručio kako su on i Danko Lazović „najbolji među nama koji su se vratili u svoju zemlju da pomognu da bude bolja i uspešnija“.

Pored suosnivača i direktora „Nordeusa“, kao potpredsednici u Vidićevom timu su viđeni bivši proslavljeni sudija Milorad Mažić i nekadašnji selektor Slavoljub Muslin.

Milorad Mažić, najbolji srpski fudbalski sudija, na proglašenju za najboljeg arbitra
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Mažić poslednje dve godine predvodi sudijsku organizaciju na Kipru, zvanično je i posmatrač UEFA, dok je Muslin nedavno javno podržao Vidića.

Četvrto mesto bilo bi povereno Petru Jovanoviću, predsedniku Izvršnog odbora Rajfajzen banke, navodi Sport Klub.

Članovi Izvršnog odbora FSS, prema Vidićevom izboru, bili bi: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Izborna Skupština FSS zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi.

BONUS VIDEO Vidić VS Džajić: Ko će na čelo FSS?