Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Nemanja Vidić je u petak ujutru podneo kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a javno ga je podržao jedan od najbogatijih Srba.

Branko Milutinović, suosnivač i direktor Nordeusa, podržao je Vidić i odlučio da javno otkrije jednu od nepoznatih priča o srpskom asu.

PROČITAJTE JOŠ

„Jedna od stvari koje radim a ne pričam o njima je moja uloga predavača na UEFA Master programu za bivše igrače. Imao sam zadovoljstvo da mi studenti budu Kaka, Drogba, Kedira, Aršavin, Žulio Cezar, Heski, Kim Kalstrom, Demba Ba, Maluda, O’Šej, Smertin, Altintop, Ćorluka, De Jong.

Od srpskih igača za sada su to bili samo Nemanja Vidić i Danko Lazović. Broj studenata po generaciji je mali, konkurencija velika, ulazni test.. Potrebna je velika volja da se upiše i završi ovaj program. Ponosan sam njih dvojicu jer su bili među najboljima tamo.

Jutros su njih dvojica zajedno predali kandidaturu da Nemanja Vidić bude predsednik FSS. Najbolji među nama koji su se vratili u svoju zemlju da pomognu da bude bolja i uspešnija. Da naš fudbal bude gde mu je mesto. Šansa kakvu ne bismo smeli da propustimo.

Srećno Nemanja!“, napisao je Milutinović.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više