Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Nejmar je negirao navode da će organizovati novogodišnju žurku za oko 150 osoba u Brazilu i naveo da će za praznike biti sa porodicom.

Pojedini mediji peneli su da će Nejmar organizovati petodnevnu zabavu na imanju u Mangaratibi, uprkos pandemiji koronavirusa, od čijih je posledica umrlo više od 190.000 ljudi u Brazilu.

PROČITAJTE JOŠ

Nejmarovi advokati su u saopštenju naveli da fudbaler PSŽ nema ništa sa proslavom.

„To je njihov događaj i nije povezan sa Nejmarom. On će biti sa svojom porodicom, sa sinom i fizioterapeutom u novogodišnjoj noći“, navodi se u saopštenju, preneo je sajt Gol.

Organizator događaja, „Agencija Fabrika“ u ponedeljak je navela da će se na proslavi poštovati sve zdravstvene mere kako bi se sprečilo širenje koronavirusa.

Nejmar je ove sezone odigrao 12 utakmica, postigao devet golova i imao tri asistencije za pariski klub. On se povredio sredinom decembra i očekuje se da će se početkom godine vratiti na teren.

Pari Sen Žermen je trenutno bez trenera, pošto je otpušten Tomas Tuhel, a spekuliše se da bi ekipu mogao da preuzme Maurisio Poketino. Ekipa je treća na tabeli francuskog prvenstva sa bodom zaostatka za Lionom i Lilom, posle 17 kola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar