Fudbal Evropsko prvenstvo Berlin utakmica Španija Hrvatska
Fudbalska utakmica Španija - Hrvatska Foto:Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Selektor reprezentacije Španije Luis De La Fuente izjavio je da njegova selekcija i pored izborenog plasmana u osminu finala Evropskog prvenstva neće olako shvatiti meč protiv Albanije u poslednjem kolu.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Španija je do sada bila jedna od ekipa koja je najviše pokazala i upisala dva relativno sigurna trijumfa protiv kvalitetnih ekipa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nećemo olako shvatiti ovaj meč. Izvešćemo najkonkuretniji tim. Imam potpuno poverenje u svih 26 igrača. Sutra je u igri mnogo pitanja: prestiž, priznanje, nastavak napredovanja… Pristupićemo meču kao i prethodnim, sa planom igre za koji smatramo da je najbolji, misleći samo na pobedu“, izjavio je De La Fuente na konferenciji za novinare.

Španija će u ponedeljak igrati protiv Albanije u meču poslednjeg, trećeg kola Grupe B Evropskog prvenstva.

De La Fuente je na izjavu selektora Albanije Silvinja da bi Španija mogla da igra finale Evropskog prvenstva i sa drugim timom rekao da je „uvek lepo kada ljudi govore lepo o vama“.

„Mi stojimo čvrsto na zemlji. Dobro poznajemo Albaniju, imaju fantastične navijače, znamo da će sutra biti veoma teško“, rekao je selektor Španije.

Španija je u prva dva kola upisla dve pobede, u prvom je savladala Hrvatsku sa 3:0, a u drugom Italiju sa 1:0.

„Pošto imamo igrače koji mogu da igraju više pozicija, to nam daje svestranost i čini nas nepredvidivim. Imamo još dug put pred nama. Ovo je nova generacija, ali mi smo optimisti i imamo samopouzdanje“, zaključio je De La Fuente.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Fudbal EURO 2024 – reprezentacija Srbije trening posle Slovenije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar