Foto: Dušan Milenković/Starsport

Derbi u Humskoj igraće se bez publike

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da njegova ekipa dobrim rezultatom može da se vrati na pravi put.

Fudbaleri Partizana u sredu od 18.30 dočekuju novog-starog šampiona Srbije u 2. kolu plej-ofa Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

„Imam velika očekivanja pred večiti derbi. Pobeda u najvećem meču srpskog fudbala je bitna za nas, igrače, klub i navijače. Svesni smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde možemo da se vratimo na pravi put. Daćemo sve od sebe da ostvarimo uspeh“, izjavio je Natho.

Osvrnuo se izraelski fudbaler na kvalitete protivnika.

„Oba tima veoma se dobro poznaju i neće biti velikih iznenađenja. Derbi odlučuju sitnice. Greške moramo da svedemo na minimum kako bismo slavili. Teška vremena prouzrokovana negativnim rezultatima nas prate, ali na večitom derbiju nema pravila. Nadam se da će sreća biti na našoj strani“, zaključio je Natho.

Zvezda je obezbedila šestu uzastopnu titulu prvaka i to na startu plej-ofa, dok je Partizan u velikim problemima i može čak da ostane bez Evrope. Trenutno je četvrti na tabeli sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina, ispred je TSC sa 62 i drugoplasirani Čukarički sa 65.

Crno-beli su dva puta zaredom poraženi od Čukaričkog, na kraju ligaškog dela i na početku doigravanja, ali kreativnog vezistu očito ne napušta optimizam.

BONUS VIDEO Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar