Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Podesite alarme na 20 sati i 45 minuta, jer se baš u utorak uveče možda rešava sudbina Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

„Orlovi“ igraju protiv Azerbejdžana, a u istom terminu Portugal igra protiv Luksemburga.

Svi navijači Srbije koji meč našeg nacionalnog tima mogu ekskluzivno da gledaju na televiziji Nova S, potajno se nadaju kiksu Portugalaca, dok uz omiljeno piće ili grickalice skaču i trzaju se na svaku šansu Piksijevog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i drugovi imaju bod i meč više od Portugala u grupi A i tabela će, sasvim sigurno lepše izgledati ako ona ostane nepromenjena kada krenemo na spavanje.

Kapije stadiona „Rajko Mitić“ biće otvorene, ali će mnogima biti lakše da isprate meč uz Novu S, dok će za one koji neće biti ni blizu TV-a, ali ni na stadionu, na raspolaganju imati i tekstualni prenos uživo na portalu Nova.rs.

Podrazumeva se da ćete na našem portalu moći da vidite sve golove, sporne i atraktivne momente, veoma brzo nakon što se dese na terenu.

Samim tim vas pozivamo da zajedno podržimo „Orlove“ i poguramo ih svojom energijom ka Kataru i istorijskom Mundijalu sledeće godine.

Kristijano Ronaldo je, putem svojih društvenih mreža, nedavno rekao da je cilj njegove ekipe „zakucan“ i da ih ništa ne može od toga odvratiti.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže (PROMO)

Valjda je zaboravio da mu na putu i dalje stoji tim koji je jednako motivisan da ode direktno na Mundijal i proba da posle 24 godine na najvećim fudbalskim smotrama ode i korak dalje od grupe.

Red bi bio, zar ne? Prvi sledeći korak na tom putu je Azerbejdžan – da to savladaju momci Dragana Stojkovića Piksija, pa da onda mirne duše možemo da se nadamo kiksu Portugalaca na nekoj od njihovih prepreka.

I da na kraju pokažemo kako se i jednoj od najboljih reprezentacija Evrope ništa ne daje na izvol’te. To bi tako bilo u našem maniru.

BONUS VIDEO: Najbolji detalji utakmice Srbije i Luksemburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar