Foto: Nigel French / PA Images / Profimedia

Fudbalski klub Voždovac dobio je važno pojačanje, pošto se na pripremama na Kipru ekipi se pridružio Mateja Bubanj, koji je potpisao ugovor sa klubom na tri i po godine.

Mladi 19-godišnji napadač nastupao je u prvom delu sezone za Crvenu zvezdu.

Na 15 utakmica u Omladinskoj ligi Srbije postigao je sedam golova uz četiri asistencije, dok je jedan pogodak upisao i u Ligi šampiona za mlade, na meču protiv Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ

„Dolazi nam igrač iz kategorije elitnih mladih igrača naše zemlje. Smatramo da će u našem klubu ostvariti svoj veliki potencijal koji je uveliko nagovestio. Konkurisaće za poziciju centralnog napadača na kojoj je trenutno žestoka konkurencija, tim više veći izazov za Mateju. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće“, poručio je Bojan Leontijević, sportski direktor Voždovca.

Bubanj je po dolasku na Kipar istakao zadovoljstvo što je deo najmlađeg tima u Superligi.

„Dosta igrača već poznajem iz mlađih kategorija, igrao sam sa njima ili protiv njih, a sa nekima sam se susretao i u reprezentaciji, tako da neće biti problema da se adaptiram. Drago mi je što sam deo ove odlične ekipe koja pruža šansu i afirmiše mlade igrače, daću sve od sebe da se dokažem i izborim za minutažu“, rekao je Bubanj.

BONUS VIDEO Svašta se ovde dešavalo, ali… Gol je!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar