Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo priznao je da je postupio nepromišljeno kada je u utorak prekršio naredbu o zabrani okupljanja.

Portugalac je naišao na lavinu kritika na Ostrvu pošto je primećen kako je sa nekoliko igrača održao trening u Hedli komon parku u Barnetu.

Oglasili su se brojni komentatori, među njima i gradonačelnik Londona Sadik Kan koji su osudili ponašanje menadžera Totenhema i njegovih igrača koji su trčali jedan uz drugog, mimo preporučene distance među njima.

„Prihvatam da moje akcije nisu bile u skladu da preporukama Vlade i da moramo da budemo u kontaktu samo sa svojim ukućanima. Vitalno je da svi u ovom momentu sledimo savete Vlade kako bismo podržali naše heroje iz Nacionalne zdravstvene službe i sačuvali živote“, saopštio je Murinjo preko pres službe londonskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Nezvanično, veruje se da je on prihvatio da radi „jedan na jedan“ sa Ndombeleom za kog je nedavno rekao da je lenj u odbrani i da ima višak kilograma, a da su ostali igrači, koji su na različitim lokacija trčali u grupama, zaobišli preporuke vlade i zdravstvenih službi.

U proteklom periodu, priličan broj igrača je prekršio zabranu, među nima i Mejson Maunt, Džek Griliš i Kajl Voker.

U Velikoj Britaniji je tokom pandemije koronavirusa obolelo 55.242 osobe, a preminulo je 6.159.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram