Foto: EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Sa samo 23 godine je postao planetarno poznat, ali to ne znači da je oprostio svima sva nedela.

Mojze King godišnje zaradi 3,14 miliona evra, ali ga ne zanima ni najmanje što mu je otac na ulici. Barem za sada.

PROČITAJTE JOŠ

Bioru Žan Kin je odlučio da govori za „Juvenews“ i da otkrije dramu kroz koju prolazi.

„Naravno da je Mojze moj sin, ali ne znam ništa o njemu. Pokušao sam da razgovaram s Juventusom kada sam išao da razgovaram sa potpredsednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodilo nakon tog razgovora“, kazao je njegov otac.

Zatim je pojasnio situaciju u kojoj se nalazi.

„Uličar sam više od mesec dana. Nemam nameru nikome davati podatke o svom sinu, ni novinarima ni društvu. O meni se niko nikada nije brinuo, pa se ni ja neću početi brinuti o drugima“.

Sada ima samo jednu brigu.

„Sada sam na ulici, moram da mislim na sebe i na to kako sebi da nađem krov nad glavom. Ne želim da sudim je li neko bolji od mene ili nije. Gradonačelnik Fosana zna za moje poteškoće i traži dom za mene, možete ga pitati i on će potvrditi „, rekao je stariji Kin.

Mlađi je ove sezone postigao sedam golova za Juventus na 34 utakmice i ponikao je u akademiji Torina. Sa samo 17 godina je stigao do prvog tima „stare dame“, a vratio se u Juventus nakon što je igrao za Everton i Pari Sen Žermen.

Bioru je otac Mojzea, a majke se zove Izabel. Roditelji su poreklom iz Obale Slonovače, pa je Kin mogao da igra i za tu reprezentaciju, ali je odlučio da predstavlja Italiju.

Roditelju smu mu se razveli kada je imao samo četiri godine, a on je sa mamom i dva brata počeo da živi u Asti gde je proveo ostatak detinjstva.

BONUS VIDEO Srbija dobila iznenadnu posetu na treningu, Piksi se smejao, Kostić i Vlahović bili glavne zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar