Luka Modrić; Foto: EPA-EFE/Ballesteros

Luka Modrić, kapiten i najbolji igrač Hrvatske, uskoro bi trebalo da potpiše novi ugovor u Real Madridu.

Iskusni 35-godišnji vezista ima važeći ugovor do leta 2021. godine, a kako javlja španski „As“ uskoro bi trebali da počnu preogori oko produžetka saradnje.

Pročitajte još

Modrić je ove sezone odigrao već 16 mečeva za „kraljeviće“, upisao 1.070 minuta i postigao dva pogotka i pokazao da nije još uvek za staro gvožđe. Hrvatski internacionalac brine o svom telu, pa je izvesno da još nekoliko sezona može da odigra na najvišem nivou.

Modrić je poslao poziv upravi 24. novembra za sastanak, a sada mu je preostalo da sačeka odgovor čelnika kluba kako bi ovaj dres nosio i u sledećoj sezoni.

Hrvatski plejmejker je od 2012. godine u Madridu kada je zamenio hladni London i dres Totenhema za boje kraljevskog kluba. Postao je prvi igrač koji je prekinuo niz individualnih priznanja Kristijana Ronalda i Lionela Mesija 2018. godine, kada je pokupio gotovo sve pojedinačne lovorike nakon što je sa „vatrenima“ stigao do finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

Sa Realom je osvojio četiri „ušata trofeja“ Lige šampiona, dve titule Primere i Kup kralja, pa je sasvim očekivano da upravo na „Santjago Bernabeu“ završi karijeru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar