Foto: Uwe Anspach/dpa via AP

Dijego Falčineli odgovarao je na pitanja navijača Crvene zvezde, a posebno se izdvojilo jedno o bivšim saigračima koje bi doveo u ekipu.

Falčineli je otkrio da se viđa sa velikim prijateljem Dušanom Bastom, koji mu je mnogo pomogao, usput mu prenevši i strast prema klubu.

PROČITAJTE JOŠ

„Iz najskorijeg perioda, voleo bih da dođe Rozi Aleandro, koji je bivši igrač Rome, često se čujemo, možda bi i došao. Nikad se ne zna šta će biti u budućnosti“, rekao je Falčineli.

Gol u derbiju i osvajanje  titule pred punom Marakanom, ili gol u Ligi šampiona?

„Dopalo bi mi se da postignem gol u oba takmičenja, meni se dopada da uvek pobeđujem, nadam se da će se to dogoditi u nastavku prvenstva“.

On je rekao da bi prihvatio doživotni ugovor od Zvezde, bilo je reči i o drugim pozicijama osim napadačke.

„Uglavnom sam bio napadač, ali sam u Krotoneu i Sasuolu, ali i Bolonji, bio polušpic, igrao sam sa druga dva napadača ispred“, dodao je Italijan.

Ko je bolji trener, Mihajlović ili Stankovića, kog si više voleo da gledaš kao igrača?

„Obojica su odlični treneri, ofanzivni, kojima se jako sviđa da pobeđuju. Sada radim sa Stankovićem, zato kažem Stanković. Kao saigrača, voleo bih da imam Stankovića jer sam ga često gledao u Italiji, posebno kad je igrao za Inter, i ja sam išao da skupljam lopte kad sam bio u školi Intera“, dodao je Falčineli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar