Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Igor Duljaj je dobio otkaz u Partizanu, ali njegove reči su oduševile "grobare", koji u velikom broju ne podržavaju odluku aktuelne uprave kluba.

Upravni odbor Partizana je u ponedeljak uveče doneo odluku o smeni Igora Duljaja, dok je za to vreme srpski trener bio gost u jednoj emisiji koja se uživo emitovala na televiziji „K1“.

Duljaj je imao veliku želju da nastavi da radi kao trener crno-belih, nije hteo da se povuče uprkos lošim rezultatima u poslednje vreme, ali uprava je razmišljala drugačije i donela još jednu u moru sumnjivih odluka.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, reči Igora Duljaj se masovno dele među navijačima Partizana, koji su daleko više na njegovoj strani u celom ovom haosu.

„Imam jednu veliku želju. Želim da stadion Partizana bude popunjen i da se vrate navijači. Želim da se sklone oni lanci i katanci, da se otvori bašta i da roditelji sa decom sede i da vide poznate igrače i to ne samo iz fudbala, nego da to budu svi iz sportskog društva. I onog dana kada budemo jaki kao sportsko društvo, kao nekada, ponovo ćemo imati jak Partizan“, rekao je Duljaj i tim rečima zaključio emisiju „Indirektno“.

Partizan će do kraja sezone voditi Albert Nađ, dok je Duljaja prevario osećaj i već od sutra neće biti glavni na treninzima.

View this post on Instagram

A post shared by @pbg.news

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar