Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U ponedeljak uveče Upravni odbor FK Partizan odlučio je da smeni Igora Duljaja sa mesta glavnog trenera.

Kako se navodi u saopštenju kluba iz Humske, timu je potrebna promena i zato se poseglo za ovakvim merama, a na klupi će do kraja sezone biti Albert Nađ.

I dok se u prostorijama Partizana odvijala sednica Upravnog odbora, Igor Duljaj je gostovao uživo u emisiji „Indirektno“, koja se emituje na televiziji „K1“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što je još bizarnije jeste da je Duljaj pričao o tome kako ne želi da da ostavku i kako je to saopštio i Milošu Vazuri.

„Razgovarao sam sa Vazurom i rekao da ne odustajem, neću podneti ostavku. Ja verujem da ovu priču mogu da izguram do kraja, a odluka je na rukovodstvu“, poručio je Duljaj u pomenutoj emisiji.

Duljaj je mnogo učinio za klub iz Humske, koji već odavno nije na stabilnim nogama.

„Znam onog trenutka kada budem otišao iz Partizana da nikada neću loše pričati o klubu. Kada sam unutra onda moram da pričamo o problemima, smatram to svojom obavezom. Bez obzira što sam trener, mnogo puta sam izlazio iz okvira svoga posla. Logika mi je bila da se više prestane sa velikim transferima, da ne dolaze stari igrači sa velikim ugovorima. Da ako već trošimo to budu igrači od kojih možemo da profitiramo“, rekao je između ostalog Duljaj.

Takođe, doskorašnji trener crno-beli istakao je u emisiji kako ima osećaj da će u utorak biti na treningu, ali to se izgleda neće dogoditi.

„Srce mi kaže da ću sutra voditi trening“, emotivno je istakao Duljaj, ali mu je uprava Partizana osujetila planove.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar