Foto:David Ramirez / Zuma Press / Profimedia

Toni Kros, vezista Real Madrida osvojio je četiri trofeja Lige šampiona, ali kao jedan od najbolnijih trenutaka u karijeri izdvaja poraz u finalu tog takmičenja.

Kros je dugo, od tinejdžerskih dana branio boje Bajern Minhena i sa Bavarcima je igrao finale 2012. godine kada je Tomas Miler u završnici doneo prednost nemačkom gigantu.

PROČITAJTE JOŠ:

Didije Drogba je golom glavom u 88. minutu, samo 300 sekundi posle pogotka Milera uspeo da izjednači, a onda u penal-seriji obezbedi Čelsiju pehar koji niko nije očekivao.

Bajern je tada bio moćan tim koji se oporavio od izgubljenog finala od Intera 2010. Novo finale se igralo na Alijanc areni i svi su ga željno čekali.

„Mnogo sam patio zbog tog poraza. Imao sam veoma loš period tada, ali pre nego što pobedite, morate da izgubite. Znamo da nam sada nije bila najkomfornija sezona ali smo prevladali mnoge prepreke. U maju smo i igramo dva takmičenja. Umorni smo, ali to je normalno“, rekao je Kros.

On je sa Bajernom već 2013. podigao pehar namenjen prvaku Evrope, pobedom nad Borusijom iz Dortmunda u finalu, a zatim je trijumfovao u još tri navrata sa Realom koji je pojačao 2014. godine.

Inače, Real Madrid i Čelsi u sredu uveče igraju meč polufinala Lige šampiona, a u prvoj utakmici bilo je 1:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar