Mladen Krstajić Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srpski trener Mladen Krstajić predstavljen je u Makabiju iz Tel Aviva u sredu uveče.

Krstajić je postao trener izraelskog kluba na stadionu Blumfild, a prisustvovao je i vlasnik kluba Mič Goldhar.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srećan sam što mogu da vam predstavim novog trenera Makabija… Hteo bih malo da kažem o izboru trenera. Imali smo listu kandidata, mnogi su se interesovali i pitali nas. Sastavili smo spisak i onda sam lično učestvovao u sprovođenju dodatnih intervjua. Tokom tih razgovora sa Mladenom i njegovim timom smo videli da ima sposobnosti koje tražimo i koje će nam odgovarati. Kao što svi znate, iza njega je briljantna karijera u Srbiji i Nemačkoj i dokazani je pobednik“, rekao je Goldhar.

Dodao je da Krstajić donosi glad za pobedama i veštinu da radi sa igračima svih uzrasta i da razvija tim koji svi žele da vide.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije kaže da se već informisao o Makabiju, mada je istakao da je to poznato ime i van Izraela.

„Makabi je slavno ime, znam za taj klub. Poznati su i van svoje zemlje i očekujem da naporno radim da bih vodio klub ka dobrim pozicijama u ligi i Evropi. Pričao sam sa Vladimirom Ivićem, igrali smo zajedno u Partizanu i pričao mi je o Makabiju, Tel Avivu i Izraelu. Konsultovao sam se sa njim, jer je ovo za mene važan korak“, rekao je Krstajić za klupski sajt.

Dodao je i da je sa sobom doveo trojicu ljudi, koji će ispratiti njegovu filozofiju fudbala. Krstajić je tim preuzeo na četvrtom mestu na tabeli.

Nije hteo da govori o pojačanjima, ali jeste rekao da ima potencijala da se osvoji titula u prvenstvu.

BONUS VIDEO – Piksi: Pitao sam moje momke imaju li ti Portugalci krila?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar