Ćiro Blažević Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Miroslav Ćiro Blažević, legendarni trener, pojasnio je kako izgleda njegova teška borba sa karcinomom.

Blažević je otkrio da je njegovo zdravstveno stanje sve gore i da ima mnogo problema.

PROČITAJTE JOŠ

„Trener svih trenera“ kako ga često nazivaju ljubitelji fudbala 10. februara treba da proslavi 88. rođendan, a karcinom napreduje izuzetno brzo i širi se čitavim telom.

„Tako sam bolestan, tako mi je teško. Ova jebena bolest me je celog zaokupirala. Mučim se, patim se. Imam velike bolove, tako, eto… Noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju. Situacija je teška, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška. Rak mi je otišao na sve kosti i na najgore i najopasnije mesto – jetru. I uništava sve polako i sigurno“, rekao je kroz suze za „story.hr“ čuveni trener.

Ćiro Blažević u pratnji sina Miroslava Foto Marko Lukunic/PIXSELL

Blažević je sa sinom Miroslavom izašao u šetnju što je zabeleženo okom kamere.

Nekadašnji trener Dinama iz Zagreba i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine pre godinu i po dana je saopštio da boluje od raka prostate, nakon čega su usledile veoma loše prognoze, a u izjavi iz marta 2022. godine otkrio je da stanje nije dobro:

„Nisam baš najbolje, ali se borim do zadnjeg dana. Nažalost, od zadnjeg puta kada smo se čuli, neke stvari su se pogoršale, ali molim se. To mi je jedino što mi je ostalo“, rekao je Ćiro za hrvatski „Story„.

Blaževićev uspeh karijere je kada je Hrvatsku 1998. godine odveo do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu.

BONUS VIDEO Legende plakale zbog Ćira Blaževića: Sine, strefila me teška bolest

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar