Foto: FK Partizan

Minimalnom pobedom u utakmici 20. kola Super Lige Srbije nad ekipom Napretka u Kruševcu, izabranici Gordana Petrića doneli su nova tri boda Partizanu u nastavku sezone.

Po izuzetno hladnom vremenu i gotovo neuslovnom terenu za igru, crno-beli su poveli u 61. minutu golom Fusenija Dijabatea. Strelac gola za crno-bele se tim povodom oglasio:

„Danas je bilo gotovo nemoguće igrati utakmicu. Ovakve uslove za igru nikad nisam doživeo. Bilo je prehladno, čak sam i trljao ruke preko rukavica od hladnoće. Moji saigrači i ja smo se osećali kao da smo u ratu, a ne na terenu“, kaže Dijabate.

PROČITAJTE JOŠ:

Primetno je bilo i da je Dijabate promenio način proslave gola.

„Zaista nisam mogao da legnem na zemlju, jer je bilo prehladno. Taj način proslave je značio „Ljudi, prehladno je! Možete li da uključite grejanje?”

Verovali ili ne, ovo je Dijabateu bio prvi gol u Superligi Srbije.

„Iskreno, pripreme su prošle fenomenalno. Odlično i baš intenzivno smo radili i u Beogradu i u Turskoj. Osećam da će ovo biti moja najbolja fudbalska sezona, da mogu sada da dam najviše! Presrećan sam i spreman“, zaključio je Partizanov krilni napadač.

Fudbaleri Partizana utakmicu 21. kola Superlige Srbije igraju na svom stadionu protiv ekipe Mladost GAT, u subotu 11.2.2023. godine.

BONUS VIDEO Dimne bombe na stadionu Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar