FOTO: EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
FOTO: EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Nakon dovođenja Manuela Lokatelija, u Juventusu se priča o još jednom veznom igraču - Miralemu Pjaniću.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Lokatelijev dolazak nije prepreka za dolazak bosanskog igrača. Prepreku predstavlja plata od sedam miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Miralem Pjanić je trenutno fudbaler Barselone, u koju je došao na početku prošle sezone upravo iz Juventusa. Za katalonski klub je odigrao samo 19 utakmica prošle godine, a nijednom nije bio strelac. Mala minutaža je verovatno i razlog zbog koga Bosanac želi da napusti Barselonu, a u prvom meču u španskoj ligi nije bio u sastavu.

Osim Juventusa, u Seriji A nastupao je još i za Romu, čiji je dres nosio pet sezona. U italijanskoj ligi je ukupno upisao 281 utakmicu, a postigao je 42 gola i 73 asistencije.

Trener „stare dame“ Masimilijano Alegri bi da pojača vezni red za početak sezone, ali da bi došao Pjanić, Remzi mora da nađe novi angažman, kako bi se otvorilo mesto u ekipi.

Prodaja Miralema bi „prijala“ Barseloni, koja grca u finansijskim dugovima, ali plata od sedam miliona evra je previsoka čak i za klubove u Premijer ligi, pa je zbog toga neizvesno da li će Pjanić pojačati „staru damu“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar