EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nemanja Milunović, fudbaler Crvene zvezde, objasnio je da su crveno-beli pokazali želju da oduševe navijače protiv Milana (2:2).

„Opet smo pokazali karakter i želju da damo gol i sa igračem manje, i da obradujemo navijače koji su kod svojih kuća. Nije loše. Ostaje žal za šansama, ali treba biti realan, imali su ih i oni. Mislim da je svako dao svoj doprinos i da je ovaj rezultat realan“, rekao je Milunović posle meča.

PROČITAJTE JOŠ

Objasnio je i da je nezadovoljan zbog primljenog gola.

„Ne dolazi Milan svaki dan u Beograd, mislim da je poštovanje bilo i veće nego što treba. I kada smo imali rezultat u deficitu, tražili smo svoje šanse. Žao mi je što kada je gol visio u vazduhu, primili smo taj gol. Pohvalio bih sve, Pavkov je ušao sa klupe i dao gol“.

Milunović će zbog žutog kartona propustiti revanš protiv Milana na „San Siru“, ali najavljuje da će crveno-beli ići na trijumf.

„Imamo rezultat, u igri smo. Žao mi je što će momci morati bez Milana Rodića i mene. Ali, svi momci su pokazali da je svako ravnopravan, potpuno poverenje u momke i stručni štab. Najbitnije je da imamo pozitivan rezultat, idemo tamo da prođemo dalje“, završio je Milunović.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Milanu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar