Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Trepču 2:0 u kontrolnoj utakmici u okviru priprema koje obavljaju na Zlatiboru, a Savo Milošević je po završetku provere sumirao utiske.

PROČITAJTE JOŠ

„Na granici sam da kažem da ne podnosim prijateljske utakmice na pripremama jer mi ničemu ne služe. Meč nam je bio deo napornog dana, jutros smo imali trening snage, a posle susreta i istrčavanje. Igračima su teške noge, jutros su trenirali jako i ima mnogo stvari na kojima moramo da radimo. Ukoliko bismo gledali šta ne valja – ne valja ništa, ali nismo to ni gledali. Kontrolni meč nam je bio deo treninga, svi igrači su igrali po 45 minuta i najbitnije je da smo dobro odradili ceo dan“, istakao je šef stručnog štaba Partizana.

Milošević se osvrnuo i na učinak najmlađih članova crno-belog tima.

„Svi su izuzetno talentovani i ova utakmica je pravi primer koliko mogu da budu fenomenalni, ali i koliko još nisu zreli za neke stvari. Sve je to normalno. Ne sekiram se kad su u pitanju mladi, ni za ovu ni za narednu sezonu“, rekao je Milošević i potom se ukratko prokomentarisao narednog rivala Mladost protiv koje će igrati u subotu:

„To će sigurno biti nešto naporniji trening“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar