Savo Milošević o povratku Kataija i Kange u Zvezdu, i odlascima Filipa Stevanovića i Umara Sadika
Filip Stevanović i Umar Sadik; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Govoreći o prelaznom roku, Savo Milošević, trener Partizana, smatra da je najveći plus njegove ekipe to što na raspolaganju ima praktično isti sastav od prošle sezone.

Navijače Partizana verovatno najviše zanima šta će biti sa Umarom Sadikom i Filipom Stevanovićem, odnosno da li će ostati u Humskoj, a Milošević je istakao da „sigurno neće otići obojica“.

PROČITAJTE JOŠ

„Idealna varijanta za nas bi bila da prodamo Fiću, a da on ostane na pozajmici godinu dana. To je nešto što ćemo probati da uradimo“, rekao je Milošević i dodao:

„Imamo i rezervnih varijanti ako sve bude dobro u Ligi Evrope… Ono što je bitno je da neće biti osipanja tima. Ako jedan ode, lako ćemo ga nadomestiti, a može samo jedan da ode“.

On je naveo da su dolasci u Partizan uslovljeni isključivo odlascima i dodao da nema najavu da će bilo ko od igrača napuštati tim.

Partizan je do sada angažovao dvojicu štopera, Makija Banjka i Dušana Lalatovića. Među stativama će na početku sezone biti mladi Aleksandar Popović.

PROČITAJTE JOŠ Jedno dete je izgubilo život, zar vam nije dosta?!

„Stojković je propustio dobar deo priprema zbog povreda, a Pop je jedan i od onih bonus igrača tako da nam je to i taktički najlakše da uklopimo. Za početak sezone nije loše što imamo golmana koji je bonus“.

Milošević se osvrnuo i na povratke Aleksandra Kataija i Gelora Kange u Crvenu zvezdu.

„Obojica su kvalitetni igrači, to mogu da kažem… Što se nas tiče, ne planiramo da dovodimo igrače. Može da se desi da iskrsne nešto dobro, a da ne košta puno i u tom slučaju ćemo probati da reagujemo. Popunjeni smo na svim pozicijama i nemamo potrebe da jurimo“, zaključio je Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar