Savo Milošević smatra da je Napredak najteži rival Partizanu
Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegovu ekipu u prvom kolu Superlige očekuje najteži rival, da moraju biti oprezni i istakao da do kraja prelaznog roka neće biti osipanja tima.

„Verujem da smo se dobro spremili. Prve utakmice su uvek teške, čak i kad nije ovako vruće, dok se ne uhvati takmičarski ritam, ali verujem da smo spremni da odgovorimo svim zahtevima i izazovima“, rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ

Nova sezona u Superligi počinje ovog petka, a crno-beli će u subotu gostovati Napretku.

„Očekuje nas najteži rival bar otkako sam ja u Partizanu. Više smo imali problema s Napretkom nego sa bilo kojom drugom ekipom u Superligi i to poziva na oprez. Trudio sam se da pripremim ekipu na tu prvu utakmicu, jer samo ako izađemo na teren sa motivom i željom kao da je u pitanju Crvena zvezda ili neka evropska utakmica, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. To ove godine generalno važi za sve utakmice u Superligi, a za ovu prvu pogotovu“.

Posle gostovanja Napretku, Partizan očekuju mečevi protiv Novog Pazara, Javora, Radnika i Inđije, a trener crno-belih veruje da njegova ekipa derbi protiv Vojvodine može da dočeka sa maksimalnim učinkom.

PROČITAJTE JOŠ Predsednik Sindikata fudbalera tužio Zvezdu i Partizan

„Verujem i da smo izvukli pouke iz svega što se dešavalo prošle godine. Trudio sam se i trudiću se da objasnim igračima da ovo nisu male utakmice“.

Govoreći o „bonus“ igračima, Milošević je naveo da je Partizan i bez tog pravila „gura“ mlade igrače.

„Ono što mi se jedino ne dopada jeste kad nešto radite po slovu zakona. Razgovarao sam sa mlađim igračima jer će neki od njih ili svi oni dobiti nešto što još ne zaslužuju. Nije samo stvar guranja mladih igrača, morate da ih pripremite za to. Ovim pravilom smo primorani da forsiramo neke igrače, a da možda još nisu spremni na to. Pitanje je da li čemo im time pomoći ili odmoći“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar