Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević izgubio je strpljenje zbog pitanja o dvojici kreatora igre crveno-belih.

Oliver Mijušković Foto: Nova.rs

Aleksandar Katai je bio starter u beogradskoj pobedi nad Trazbonom, Ivanić je ušao kao rezerva i to se pokazalo kao dobitna kombinacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako su dugo Katai i Ivanić bili udarna igla napada Zvezde, nisu prethodnih meseci bili tako ubojiti kao obično.

Zato se pred utakmicu Zvezde i Monaka u četvrtak (18.45) jedno odnosilo na to da li ima mesta za Ivanića i Kataija u isto vreme u timu. Milojević je novinara prekinuo u pola rečenice.

„Ima! Znam, za Ivanića i Kataija, tri godine su igrali zajedno, ne mislim da nema“, rekao je Milojević.

Kada je reč o kadrovskim snagama, već neko vreme se u Zvezdi priča i o odlasku Strahinje Erakovića.

Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Mladi defanzivac se „šetao“ između štopera i beka i zbog dolaska Nemanje Milunovića, često je bio na beku, dok su Aleksandar Dragović i Milunović bili tu kao štoperi.

Trener Zvezde je prokomentarisao i njegovu ulogu protiv Monaka, ali i izrazio želju da Strahinja ne napusti Zvezdu pre kraja sezone.

„Mogu da budem toliko slobodan da kažem da će Eraković igrati na najboljoj poziciji trenutno gde trenutno pruža jedan od naših najkonstantnijih igrača. Momak koji zaslužuje da se nađe na spisku putnika za Katar, mislim da može da ima lepu budućnost. Hteli smo da ga odmorimo protiv Kolubare, jer je igrao najviše minuta nakon mog dolaska. Nismo mogli, u godinama je gde može da podnese najveći teret. Kvalitet mu je to što može da igra na obe pozicije, gde god da ode iz Zvezde, nadam se ne pre juna, a želim mu da ostvari svoje snove, mislim da će mu to biti pomoć u adaptaciji. Da neće biti samo prodat i zaboravljen, nego da će i da igra“, naglasio je Milojević.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Crvene zvezde krenuli u Monako

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar