Vladan Milojević
Foto: Vatroslav Jarni/Starsport.rs ©)

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da neće biti lak meč protiv IMT-a u Loznici.

Zvezdi je teren stadiona „Lagator“ poznat od maja kada su se crveno-beli tamo sastali sa Vojvodinom u finalu Kupa.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovog puta će u superligaškom okršaju u nedelju od 19 časova igrati kao gosti nominalnom domaćinu IMT-u.

„Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje“, rekao je Milojević pred utakmicu.

Prebacio se potom na situaciju sa povredama, svojih igrača, ne navodeći kojih definitivno neće biti.

„Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji. Videćemo posle današnjeg treninga“, kaže Milojević.

Trener Zvezde kaže da se nada dobroj predstavi i poseti u Loznici, gde je stadion bio pun i u maju, a osvrnuo se i na poziv u reprezentaciju Srbije za Andriju Maksimovića, koji se često spominje kao „Zvezdin Mesi“.

„Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala“, podvukao je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO: FK Crvena zvezda pred IMT (Vladan Milojević)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar