„Radnička klasa“ sa Miljakovca stvarno menja srpski fudbal

Podeli:
Foto: Promo FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac je, kao klub sa pretežno društveno odgovornom misijom, odlučio da svoje prvo učešće u zvaničnim takmičenjima stavi u funkciju humanitarnih akcija.

Miljakovčani su pozvali sve zainteresovane kompanije i pojedince da “otkupe” golove koje njihovi igrači postignu na utakmicama „Fair play Zimske lige“, i tako postanu prijatelji kluba i donatori. Svaki gol vredeće minimum 5.000 dinara, a sredstva mogu donirati humanitarnoj organizaciji koju oni odaberu.

PROČITAJTE JOŠ

Donatori mogu odabrati da otkupe golove na jednoj utakmici ili na svih pet mečeva, a fudbaleri Miljakovca će nakon svakog meča putem društvenih mreža da se zahvale i posvete pogotke kompanijama ili pojedincima koji će postati donatori humanitarnih organizacija.

Najbolji strelac kluba do sada je Filip Ranković koji je na sedam prijateljskih i humanitarnih utakmica postigao 11 pogodaka. Ranković pozdravlja akciju svog kluba i poziva sve ljude dobre volje da se priključe akciji i daju mu još veći podstrek da trese mreže u utakmicama „Fair play Zimske lige“.

„Privilegija je biti deo kluba koji je mnogo više od fudbala, i svi smo ponosni na humanitarne akcije koje smo do sada sproveli, i želimo da nastavimo u istom smeru. Želeo bih da pozovem sve kompanije i pojedince koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i doniraju sredstva za golove koje postignemo u okviru takmičenja koje nas očekuje. Sve će dati još veći motiv saigračima i meni na utakmicama i nadam se da ćemo još jednom iskoristiti fudbal i pomoći nekome“, izjavio je golgeter “Radničke klase” sa Miljakovca.

Fudbaleri Miljakovca će nastupati u okviru grupe A „Fair play Zimske lige“ u kojoj se nalaze zajedno sa FK Stojnik, FK Dedinje, FK Veliki Borak i FK Novi Beograd. Nakon grupne faze, ekipe iz grupe A i B se ukrštaju po pozicijama, tako da igrače Miljakovca očekuje još jedna utakmica koja će odrediti plasmane ekipa.

Svi donatori će imati pet utakmica u kojima mogu sponzorisati pogotke Miljakovčana, a zainteresovani donatori mogu da se jave putem društvenih mreža FK Miljakovac ili na mejl: [email protected]

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar