Sergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić; Foto: EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Srbin sve bliži promeni kluba.

Godinama već ime Sergeja Milinković-Savića je povezivano sa Mančester junajtedom, ali bi u letnjem prelaznom roku za sezonu 2022/2023 do dogovora konačno moglo i da dođe.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako prenosi britanski Telegraf, tačnije novinar Džejson Burt, na Old Trafordu je, pored gotovo izvesnog dolaska Adrijena Rabioa, transfer Milinković-Savića označen kao jedan od najvećih prioriteta.

Fudbaler Lacija je pod ugovorom sa Rimljanima, ali bi čelnici „neboplavih“ mogli da popularnog SMS-a puste ukoliko bi od strane Mančester junajteda dobili 60 miliona evra zauzvrat.

Junajted je očajno ušao u sezonu, poraženi su od Brajtona sa 2:1, evidentno je da ekipi nedostaje još nekoliko kvalitetnih igrača kako bi mogli da se makar umešaju u borbu za sam vrh, a Rabio i Milinković-Savić su po svemu sudeći prve dve opcije.

Ukoliko pređe u Junajted, to će Milinković-Saviću biti četvrti klub u karijeri, pošto je dosad nasutpao za Vojvodinu, Genk i ekipu iz „večnog grada“.

No, to nije sve. Naime, kako prenosi Miror, Junajted želi da ojača i krilne pozicije, a kako je transfer Marka Arnautovića najverovatnije propao, izbor je pao na Liroja Sanea, fudbalera Bajerna iz Minhena i bivšu zvezdu gradskog rivala, Sitija.

Doduše, zasad taj posao nije ni blizu realizacije jer su Bavarci odbacili mogućnost rastanka, ali bi dobra finansijska ponuda to mogla da promeni.

Takođe, u narednim danima bi trebalo da usledi i konačan rasplet priče o dolasku Frenkija de Jonga iz Barselone.

BONUS VIDEO Erling Holan se obrukao, promašaj karijere Norvežanina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare