Nenad Milijaš pričao umesto Dejana Stankovića pred gostovanje Zvezde u Lučanima
Foto: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, šef stručnog štaba Crvene zvezde, nije govorio za medije uoči gostovanja ekipi Mladosti u Lučanima, već je to učinio Nenad Milijaš, jedan od njihovih pomoćnika.

„Očekuje nas teško gostovanje u Lučanima, Mladosti uvek dobro igra kod kuće, ali sve zavisi od nas i verujem u devetu uzastopnu pobedu od starta prvenstva. Svesni smo da da neće biti lako, ali isto tako postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda“, rekao je Milijaš i dodao:

„Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim, koncentrisani smo samo na Lučane i verujem da ćemo uspeti da dođemo do pobede“.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji kapiten crveno-belih osvrnuo se i na meč koji sledi posle Lučana, odnosno gostovanje Araratu u plej-ofu za Ligu Evrope.

„Moramo da se koncentrišemo na Mladost, trenutno nam je samo ta utakmica u glavi. Ispratili smo meč Ararat – Celje, znamo da ćemo igrati protiv Ararata, ali pored toga prvo razmišljamo o utakmici u prvenstvu, pa se okrećemo pripremi evropskog duela“, ističe Milijaš.

Utakmica između Mladosti i Crvene zvezde igra se u subotu od 18 sati, a srpski prvak posle ima još dva teška duela.

„Tri različite utrakmice nas očekuju u narednom periodu, ali u svakoj imamo isti cilj, a to je pobeda. Crvena zvezda je klub u kome nema manje važnih utakmica, mi smo kao i igrači svesni toga i na taj način razmišljamo. Što se tiče sastava, svi su zdravi osim Ričmonda Boaćija, Seku Sanogo je imao problem sa zglobom, ali ono što je sigurno je da će najboljih 11 izaći na teren. Videćemo kako se ko oseća, a zatim odlučiti ko će početi meč“, zaključio je Milijaš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar