foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Milan Rodić i Marko Gobeljić su odigrali po 150. utakmicu za Crvenu zvezdu, a pred meč sa TSC-om su im uručeni i uramljeni dresovi sa tim brojem.

Levi bek Milan Rodić odigrao je svoju jubilarnu utakmicu protiv Spartaka u utakmici trećeg kola Superlige, dok je već u narednom kolu svoj jubilarni nastup upisao i Marko Gobeljić i to protiv Napretka.

PROČITAJTE JOŠ:

Rodić je svoj prvi nastup upisao leta 2017. godine protiv Sparte iz Praga. Tada je Zvezda slavila sa 2:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Za četiri godine u klubu bio je pod vođstvom dva trenera, Vladana Milojevića i Dejana Stankovića, a kroz obe ere bio je skoro uvek prvo rešenje na svojoj poziciji.

U dosadašnjoj karijeri u crveno-belom dresu zabeležio je 15 asistencija i pet golova, osvojio je četiri titule prvaka Srbije i jedan Kup Srbije sa Zvezdom, dok je nastupe u dva najjača evropska takmičenja imao čak četiri u četiri navrata – dva puta u Ligi šampiona i dva puta u Ligi Evrope.

Levi bek Crvene zvezde trenutno ima 30 godina i povremeno se nađe na spisku reprezentacije Srbije.

Marko Gobeljić je svoj debi upisao takođe na leto 2017. godine, protiv Florijane u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. U ekipu prvaka Srbije stigao je iz kruševačkog Napretka.

U crveno-belom dresu je postigao devet golova i upisao 19 asistencija, a dobro će pamtiti svoj prvi i jedini gol u Ligi šampiona do sada i to, ni manje ni više, nego protiv Pari Sen Žermena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar