Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Srpski fudbaler Lazar Samardžić nalazi se na jednoj od prvih prekretnica karijere.

Sa Udinezeom je poražen od Milana za vikend tokom kog je postigao lep pogodak (2:3), a već neko vreme se piše o njegovom odlasku iz tima iz Udina.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošlog leta je u opticaju bio Inter, ove zime se pisalo pred januar o prelasku u Napoli i oba puta se transferi nisu realizovali.

Italijanski mediji sada pišu da će Lazar, reprezentativac Srbije, ući u ozbiljniju priču u vezi sa dovođenjem Samardžića.

Stefano Pioli bi dobio pojačanje u veznom redu iz kog je otišao Rade Krunić, samo što je pitanje koja bi uloga bila namenjena Samardžiću.

Doduše, Italijani pišu da su „rosoneri“ planirali pregovore sa Udinezeom nedelju pred letnji prelazni rok, za kada su ljudi iz uprave „zebri“ rekli da neće prodavati Srbina ni Napoliju, ni Juventusu kao četvrtom interesentu.

Udineze bi sada pregovore mogao da počne i ranije kako bi imao bolju startnu poziciju pred leto, tim pre što bi odlaskom Šarla de Ketelera u Atalantu milanski klub mogao da zaradi 23 miliona evra koje bi odmah uložio u Samardžića.

Sportmedijaset i Tutomerkato navode da ovaj transfer i prelazak Samardžića u Milan posebno „gura“ Zlatan Ibrahimović, koji je savetnik u taboru „rosonera“. Samardžić bi se u Milanu pridružio Luki Joviću, koji u tom klubu igra veoma dobro u prethodnih mesec i po dana.

BONUS VIDEO: NEC vs Tvente, gol za pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar