Mihajlović ne zaboravlja šta su uradile, treniraće medicinske sestre

Fudbal 13. avg. 202115:55 > 16:02
Podeli:
Siniša Mihajlović
Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, odlučio je da preuzme novu funkciju. On će biti i trener medicinskih sestara tokom humanitarnih turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo ima posebnu notu za srpskog stručnjaka kome je pre dve godina bila dijagnostifikovana leukemija i proveo je mesece u bolnici na hemoterapiji uz presađivanje koštane srži.

Upravo zbog toga je on i izabran da bude trener kada medicinske sestre iz cele Italije budu igrale humanitarne mečeve.

„Biti tim znači biti ujedinjen, svi se bore za isti cilj, stavljajući lične ciljeve po strani u cilju da se postigne kolektivni“, rekao je Mihajlović.

Pojasnio je i kako su mu pomogle.

„Naš tim, neke od mojih medicinskih sestara, bile su uz mene kada sam se borio sa bolešću i kada sam bio užasno raspoložen. Njihova posvećenost i ljubav prema poslu je bila tako inspirativna, ali i velika podrška. Tokom pandemije, one su rizikovale živote da pomognu drugima. Nikada neću zaboraviti šta su uradile za mene, za sve nas i moramo da bude svesniji vašeg profesionalizma“, rekao je Mihajlović.

Ovo je noformirani tim, a pre toga je postojao tim sveštenika, pevača i vozača Formule 1.

Medicinske sestre sa Mihajlovićem na čelu će debitovati 30. avgusta na dobrotvornom meču protiv tima sportista u cilju skupljanja sredstva za svet detinjstva.

Bonus video: Lionel Mesi u Parizu, pozdrav sa Ramosom i Mbapeom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar