Foto: FK Crvena zvezda

Iako je bilo najava da bi mogao da ode, Milan Pavkov po svemu sudeći neće napustiti Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku, s obzirom na to da je parafirao novi ugovor sa crveno-belima.

Kako je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela istakao po potpisivanju ugovora kojim će visoki momak iz Begeča na Marakani ostati do 2024. godine, u pitanju je fudbaler koji je za ekupu Dejana Stankovića od neprocenjive važnosti:

PROČITAJTE JOŠ...

„Milan Pavkov je jedan od simbola sjajnih rezultata kluba u proteklih nekoliko godina i verujem da će naši navijači biti zadovoljni njegovim ostankom. Postizao je neke veoma važne golove i mislim da će i u narednom periodu nastaviti sa tom praksom. Mali je broj igrača koji su davali golove na tako važnim utakmicama protiv tako velikih protivnika. Jako je teško naći kvalitetnog špica i golgetera, tako da produžetak saradnje sa Milanom Pavkovom predstavlja zalog za budućnost Crvene zvezde u sledeće tri godine“, rekao je Mrkela.

Posle Mrkele, i sam Pavkov je izrazio zadovoljstvo jer će ostati u Zvezdi još tri godine:

„Srećan sam što drugi put produžavamo saradnju. Drago mi je što ću nastaviti da boravim na Marakani i u narednom periodu. Idemo u nove pobede, spreman sam za sve izazove koji nas čekaju. Imamo utakmicu u utorak, gde ćemo učiniti sve da se kvalifikujemo za grupu Lige Evrope. Očekujem da ćemo i u narednim godinama biti u Evropi jer Zvezda to zaslužuje, a ja moram da nastavim da radim, jer se ne živi od stare slave. Opravdaću poverenje svih u klubu“, rekao je Pavkov.

On je u Zvezdu došao u januaru 2017. godine, ali je proveo godinu i po dana na pozajmici u Radničkom iz Niša.

Za Zvezdu je odigrao 104 meča i postigao 39 golova uz 11 asistencija, a navijači posebno pamte dva pogotka na meču sa Liverpulom u novembru 2018. godine u Beogradu, kao i pogotke protiv Helsinkija i Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2019. godine, odnosno gol Milanu za beogradskih 2:2 u okviru osmine finala Lige Evrope 18. februara 2021. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare