foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto
foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

Nikada nije zaboravio atmosferu i saigrače sa Marakane

Bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald posetio je svoj nekadašnji tim u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Donald je posetio Zvezdin trening centar, gde se susreo sa trenerom Dejanom Stankovićem i igračima. Istakao je da je došao u Beograd kako bi bivšoj ekipi pružio podršku pred najvažnije mečeve u sezoni. Prvi takav crveno-beli igraju u sredu protiv Čukaričkog na stadionu „Rajko Mitić“ od 18 sati i 30 minuta.

„Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvarili novu pobedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je“, rekao je Donald.

Pouzdani vezista je crveno-beli dres nosio od avgusta 2015. do avgusta 2018. godine i za to vreme odigrao 107 utakmica, postigao 14 golova i stigao da ponese kapitensku traku.

„Klub radi odlično, primetno je da se iz sezne u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov… Poznajem i Popovića, bili smo oko mesec dana u klubu zajedno, sećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lepi dani kojih se uvek rado setim“, završio je Mičel.

Holandski fudbaler trenutno igra za turski Erzurumspor, a sa Zvezdom je osvojio dve titule titula Srbije.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde pevali Stanojeviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar