Foto: Instagram/fkmetalacrs

Utakmica između Metalca i Partizana koja je trebalo da bude odigrana u ponedeljak je zbog velikog snega pomerena za sredu, a u klubu iz Gornjeg Milanovca rade sve kako bi teren osposobili za igru.

PROČITAJTE JOŠ

U utorak je pokrenuta radna akcija kako bi se teren očistio i u njoj učestvuje veliki broj ljudi.

„Čine se veliki napori da se osposobi teren za meč sa Partizanom, ispod 30 cm snežnog pokrivača. Glavni teren se čisti ručno, da ne bi došlo do oštećenja travnate podloge. Radnici

kompanije Metalac, igrači i treneri mlađih kategorija, zaposleni u klubu i navijači, rade složno kao jedan! Akcija čišćenja je u toku, svako ko je raspoložen za rekreaciju, više je nego dobrodošao“, poručili su iz FK Metalac.

Trener ekipe Milija Žižić je rekao da njegovi igrači moraju da promene pristup i pokažu ambiciju.

„Ambicija o kojoj sam govorio na ovoj utakmici mora da se probudi, ma ko da je protivnik. Izgleda da su pojedinci zaboravili kojim je putem svojevremeno Metalac krenuo. Moramo više da cenimo ono što Milanovac i Metalac nude svakom pojedincu koji ovde dolazi. Poslednjih 20 godina ljudi su radili na tome da se dođe do superligaške pozicije, s razlogom to ostvarili, ponudili infrastrukturu, ne samo Milanovcu, nego Srbiji da se time ponosi i u Evropi, stvorili zdrav, organizovan klub. Ako sve imamo – a imamo – hajde da mi sa stručno igračkog aspekta pokažemo svoje“, rekao je Žižić.

BONUS VIDEO Slavlje navijača i igrača i uprava napolje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar