Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u najavi utakmice protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca ponovo pobesneo i ušao u verbalni rat sa novinarima, kao posle meča protiv Anortozisa.

Upravo je reakcija posle tog meča bila tema, što je trenera Partizana prilično iznerviralo.

„Ne interesuje me kako je javnost reagovala, iskreno me ne interesuje. Ja to govorim kako osećam, a vreme neka pokaže da li je tako. Najiskrenije vam kažem, iako znate da uvek pratim komentare i reakcije, ali ovog puta ništa nisam pratio apsolutno ništa. Nikada ne reagujem u afektu“, rekao je Stanojević.

Istakao je da ga ne zanima mišljenje medija.

PROČITAJTE JOŠ

„Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom? To je vaša stvar i ne ineresuje me vaše mišljenje koji je razlog, to je vaša stvar. Ne vidite nikakav razlog? Neću da vam objasnim, niste videli razlog. Objasnio sam tada“.

Stanojević je odmah potom nastavio svoju tiradu

„Šta mogu više da objasnim od onoga što sam rekao, da nacrtam? Jesam li bio dovoljno jesam, mislim da jesam. Možete da kažete da se slažete ili ne, ne znam iz kog interesa mi postavljate pitanje, možete da se slažete ili ne, ali nemam više šta da kažem sem toga. Isto to mislim i stojim pri tome, šta hoćete još da kažem na to?!“

Na pitanje da razjasni izjavu posle meča sa Anortozisom kada je rekao da su navijači lupali prozore svlačionice, ponovo je ljuto reagovao.

„Rekao sam to, pogledajte ponovo konferenciju. Bolje se pripremite za svoj posao, kao što sada niste“.

BONUS VIDEO Navijanje Grobara i bakljada navijača Anortozisa


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare