Lionel Mesi
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Lionel Mesi neće igrati poslednje kolo Primere u kom Barselona gostuje Eibaru, a to je još jednom raspalilo lavinu glasina da napušta klub.

Barselona je porazom od Selte (2:1) u prošlom kolu i matematički ostala bez šanse da osvoji titulu u Španiji, pa je Mesi odlučio da preskoči meč poslednjeg kola.

PROČITAJTE JOŠ

Istovremeno je argentinski list „Ole“ najavio da će u subotu popodne objaviti ekskluzivni intervju sa legendarnim napadačem, u kome će Mesi prekinuti sva nagađa i otkriti gde planira da nastavi karijeru.

Mesi je dobio odmor pred Kopa Amerika koji će igrati za Argentinu.

Španski mediji spekulišu da bi napadač mogao da produži ugovor na još dve godine, a onda obuče dres Intera iz Majamija (u ovom gradu je već kupio luksuzni stan).

Navijači se uzdaju u Mesijevo prijateljstvo sa Đoanom Laportom, koji je nedavno uspeo da obezbedi 500 miliona evra kredita koji bi mogao da omogući Barsi da dovede kvalitetna pojačanja.

Mančester siti i Pari Sen Žermen sve vreme osluškuju dešavanja u Kataloniji, pa će subota odlučiti da li ćemo ovog leta videti pravu transfer „bombu“.

Poslednjih meseci se Mesi povukao iz medija i odbijao da govori o statusu u Barseloni, ali je u otadžbini odlučio da progovori.

Prošlog leta je Argentinac bio na izlaznim vratima, pa je i najaviljivao da kao slobodan igrač može da napusti klub, dok je Barsa uporno tvrdila da je za njegovu slobodu potrebno 700 miliona evra.

U Barselonu je Mesi stigao pre 20 godina i od tada osvojio 36 trofeja, te postigao 672 gola na 778 mečeva uz 304 asistencija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare