Čačak, memorijalni turnir Aleksandar Jaćimović
Foto: Facebook

Šesti memorijalni turnir “Aleksandar Jaćimović" biće održan u subotu 19. juna na fudbalskom terenu Sportskog centra "Mladost".

Ovom manifestacijom se čuva uspomena na mladog Čačanina, navijača Crvene Zvezde, koji je ubijen 23. aprila 2016. godine oko tri časa iza ponoći na čačanskom gradskom trgu. Ovaj  mladić je svoje prve sportske korake načinio upravo u FK Čačak 94. koji je uz SC „Mladost“ i organizator, a veliku podršku memorijalnom turniru pruža i Aleksandrova porodica.

PROČITAJTE JOŠ

Na ovom događaju učestvuju selekcije Crvene zvezde, Sinđelića, Šumadije iz Kragujevca, Takova, Borca 1926 i domaćina Čačka 94.

Ove godine turnir se organizuje za igrače rođene 2005. godine i mlađe. Prva utakmica počinje u devet časova, dok će dva sata kasnije biti upriličeno otvaranje turnira. Timovi su razvrstani u dve grupe, a planirano je da se finalni meč odigra u 15 časova.

Tog dana svi učesnici, kao i članovi porodice obići će spomen ploču Aleksandra Jaćimovića na gradskom trgu, mestu gde je mladić nastradao tog kobnog 23. aprila 2016.godine.

„Pozivamo vas da posetite memorijalni turnir ‘Aleksandar Jaćimović’ na kome ćemo se još jednom podsetiti ovog prerano ugašenog života i svi zajedno poslati poruku da se takve stvari više nikada ne dogode“, poručuju organizatori.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar