Foto: Printscreen/Instagram Vanda_Ikardi

Mauro Ikardi, napadač Pari Sen Žermena, poslednjih meseci imao je mnogo bračnih problema sa suprugom Vandom, pa se čak spekulisalo i o razvodu.

PROČITAJTE JOŠ

Od oktobra se gotovo neprekidno nalaze na naslovnim stranama medija širom planete jer je ona poručila da je njihov brak gotov i optužila ga je da je prevario sa sunarodnicom.

Zbog toga je čak i PSŽ odlučio da mu da nekoliko dana slobodno kako bi rešili bračne probleme.

„Ekip“ piše da je došlo i do njihove žestoke svađe na parkingu trening centra „svetaca“.

„Pre nego što je kompletna priča o njihovim problemima izašla u javnost, Ikardi se svađao s Vandom u automobilu parkiranom u trening centru. Doveli su sina na trening, a onda je počela svađa. Svi su gledali u njih. Ikardi je uzrokovao dosta nemira među saigračima“, stajalo je u tekstu francuskog lista.

Vanda je nakon toga tražila razvod, a onda su nekako uspeli da srede bračne probleme. Krenulo je objavljivanje čitave serije zajedničkih fotografija.

Šta se dešavalo u odnosu Vande i Maura poslednjih meseci?

Vanda je na Instagramu objavila da ju je Mauro prevario.

„Još jedna porodica koju si uništio zbog ku***“, bila je i više nego jasna Vanda, a iako je to ubrzo obrisala već je bilo kasno.

Nakon svega je Mauro napravio potez kakav se baš retko viđa – otpratio je sve ljude na Instagramu osim Vande. Tako sada on pravi samo njen profil, ne i profile Pari Sen Žermena ili Argentine…

Otišao je Ikardi u Milano kako bi se pomirio sa suprugom, a izgleda da je u tome i uspeo jer je nedugo zatim i objavio fotografiju sa njom uz poruku „Moja ljubav“.

Sve ovo dolazi nakon što je Vanda javno prozivala Maura, pa ga i otpratila sa Instagrama.

On je od tada objavio tri zajedničke fotografije na kojima su zajedno, a poslednja objava je pogotovo uništila njegov renome.

„Zagrli me jako, ne puštaj me nikada“, napisao je Mauro, a navijači su bili prilično oštri u komentarima.

Tako je završena ljubavna drama ovog bračnog para.

BONUS VIDEO Lionel Mesi u PSŽ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar