Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Srpski vezista Nemanja Matić kaznio je samog sebe u Mančester junajtedu zbog kašnjenja na timski sastanak od dve sekunde.

Matić je uz Harija Megvajera zadužen za održavanje profesionalizma u timu „crvenih đavola“, pa je jednom morao da kazni i Megvajera. Kapiten Junajteda je koristio telefon u teretani i to je bio povod za kaznu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Da, jeste kažnjen. Doneo je telefon u teretanu. Problem je što nas dvojica odlučujemo koje su kazne! Samo nekoliko dana kasnije je doneo telefon i rekao sam mu ‘Hari, žao mi je’. Disciplina je vrlo važna u timu i zato smo doneli važne odluke“, rekao je Matić za klupski sajt Junajteda.

Napominje koliko je važna disciplina u ekipi i podseća da su zato doneta važna pravila.

„Ne sme se kasniti na treninge, timske sastanke, nema telefona u teretani. Momci su se borili da se prilagode prvih meseci, ali smo sakupili dosta novca na tom zajedničkom računu, pa će sigurno biti bolje“, kaže Matić.

Opisao je zatim Matić i kako je kaznio samog sebe, ali i da očekuje da Pol Pogba plati pola kazne.

„Moram da kažem, pre utakmice sa Njukaslom sam kaznio i samog sebe. Kasnio sam na sastanak dve sekunde i pravila su ista za sve. Morao sam da kaznim sebe jer su me uhvatili. Kasnio sam na sastanak, ispred prostorije gde ih održavamo sam pričao sa Pogbom, pa ću ga pitati da plati pola kazne. Ne znam hoće li prihvatiti“, kazao je Matić kroz šalu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar