Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Lazar Marković, krilni napadač Partizana, ocenio je da se vidi promena od dolaska novog trenera, poručivši da je pobeda protiv Rada smo prvi stepenik do vrha.

„Drago mi je što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije ispunjavamo zadatke. Ne može mnogo da se uradi za 10 dana bez kompletnog tima, povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada Stanojevića“, rekao je Marković.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je u subotu uveče u Humskoj ubedljivo pobedio Rad (3:0), u utakmici sedmog kola Super lige Srbije, a crno-bele je sa klupe predvodio Aleksandar Stanojević, koji je početkom meseca preuzeo ekipu od Save Miloševića.

„Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas, te je utakmica sa Radom samo prvi stepenik do vrha. Treba stpljenja i vremena, ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad“, naveo je Marković.

On je dodao da će na svakoj poziciji na terenu biti na raspolaganju treneru i ekipi.

„Drago mi je ako je pozicija na kojoj sam igrao protiv Rada opravdala poverenje šefa i igrača, ali u kojoj god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim“, jasan je bivši fudbaler Liverpula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar