Miki Banjak kontroliše loptu u odbrani Partizana
Miki Banjak Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Defanzivac Partizana Maki Banjak, koji je stigao iz Olimpije, dobro se uklopio, ali se povredio u porazu od Vojvodine (3:2). Usledila je reprezentativna pauza i očekivao se njegov povratak na teren, ali...

Ispostavilo se da je povreda aduktora u dvoboju s Novosađanima pre dve nedelje teže prirode.

PROČITAJTE JOŠ

Stameni defanzivcac pokušao je da terapijama reši problem i da počne s treninzima, ali nije išlo. Bol je bio prisutan i svaki dalji napor samo bi pogoršao njegovo stanje.

Da će Maki Banjak do daljnjeg biti van stroja potvrdio je novi trener crno-belih Aleksandar Stanojević posle meča sa Radom u kojem je Partizan rutinski slavio rezultatom 3:0.

„Maki Banjak je dobio povredu protiv Vojvodine, sa ekipom je kasnije jedan trening pokušao, ispostavilo se da ne može. Bojim se da je duža pauza, bojim se da smo tu u odbrani u deficitu“, poručio je Stanojević.

Jasno je da će Partiza u naredni kvalifikacioni meč u Moldaviji narednog četvrtka protiv Sfintul Georgea biti lišen usluga kamerunskog štopera, koji je i protiv Rada želeo da pomogne ekipi, ali jednostavno nije bio u stanju.

„Shodno izostanku Banjka sa utakmice sa Radom u toku nedelje biće urađena dijagnostika na osnovu koje će se utvrditi stepen povrede. Ono što za sada možemo da kažemo jeste da je reč o mišičnoj povredi primicača. Preciznije informacije u toku narednih dana“, saopšteno je iz FK Partizan.

Banjak će koliko danas biti podvrgnut dodatnim lekarskim pregledima kako bi se tačno utvrdio stepen njegove povrede i koliko će pauzirati.

Otkako je letos stigao u Humsku, Banjak je za Partizan odigrao četiri utakmice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar