Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Žaliće Marko Milovanović za ovom šansom još dugo.

Partizan je protiv Napretka iz Kruševca pred svojim navijačima odigrao bez golova, a najbolju priliku ekipa Aleksandra Stanojevića imala je u prvom minutu sudijske nadoknade.

PROČITAJTE JOŠ...

Filip Holender je pokupio jedan „otpadak“, sa levog boka uputio odličan centaršut, a Marko Milovanović uspeo da se ispred Milana Sprema izbori za dovoljno prostora da gotovo neometan šutira ka golu Kruševljana.

Iako su gotovo svi videli loptu u golu Nikola Vasiljević je uspeo da refleksnom reakcijom spreči da ona završi iza leđa. Lopta se odbila ka Milovanoviću koji je u padu probao još jednom, ali je Vasiljević po drugi put izašao kao pobednik i sačuvao mrežu.

Kako Partizan nije uspeo da slavi, crno-beli su prednost u odnosu na Crvenu zvezdu na tabeli povećali na tri boda, uz meč manje, pa će tim sa Marakane imati priliku da pobedom preskoči „večitog rivala“ na vodećoj poziciji na tabeli. Kako je plej-of sve bliži, Partizan je došao u situaciju da mu je, zbog slabijeg međusobnog skora, neophodan kiks crveno-belih. Ukoliko do njega ne dođe, jasno je da je bi prelomni trenutak u sezoni mogao da predstavlja promašaj mlade nade crno-belih iz prvog minuta sudijske nadoknade utakmice protiv Napretka u Humskoj.

BONUS VIDEO Navijači Fejenorda skandiraju Ukrajini, Grobari zvižde