Marko Lazetić
Foto: Screenshot Instagram

Kakav trenutak za debi.

Marko Lazetić debitovao je za Milan u polufinala Kupa Italije protiv Intera (3:0).

PROČITAJTE JOŠ

U „Derbiju de la Madonina“ Lazetić je dobio nešto više od pet minuta. U 85. minutu je odlučeno da uđe na teren kada je sve praktično bilo gotovo.

Ipak, bio je ovo prvi nastup u dresu „rosonera“ od kada je januara obukao dres Milana. Stigao je iz Zvezde u transferu od četiri miliona evra.

„Srećan sam zbog mog debija, ali istovremeno sam tužan zbog rezultata. Vratićemo se jači“, napisao je Lazetić nakon debija.

Omladinski reprezentativac Srbije je ove sezone dao jedan gol na 14 utakmica u dresu Crvene zvezde i najčešće je ulazio sa klupe.

Dimanika bonusa nakon transfera je sledeća – 500.000 evra ukoliko Milan igra Ligu šampiona dok je Lazetić u klubu, 250.000 kada odigra 10 mečeva i još toliko kada upiše 20 utakmica za sedmostrukog prvaka Evrope. Ujedno, 10% od naredne prodaje Milan može da poništi u narednih godinu dana za 500.000 evra.

Marko Lazetić je sa 16 godina i deset meseci treći igrač na listi najmlađih debitanata Crvene zvezde. Na prvom je i dalje vezista Ivan Ilić (16 godina i 18 dana), sada igrač Verone, a odmah posle njega je Milko Đurovski (16 godina i 43 dana).

BONUS VIDEO Asistencija Dušana Tadića za izjednačenje Ajaksa

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar