Hulk; foto: Screenshot Instagram hulkparaiba

Brazilski fudbaler ne prestaje da šokira.

Čuveni Hulk poznat je kao temperamentan fudbaler, ali i kao čovek koji zna da uradi stvari na koje se mnogi ne bi opredelili.

PROČITAJTE JOŠ

Mogao je da ima mnogo bolju karijeru, ali je nekako uvek uspevao da donese pogrešne odluke.

Čak 12 godina je bio u braku sa Iran Anđelo, sa kojom ima i troje dece, a onda je početkom 2020. godine uhvaćen u prevari.

To ne bi bilo preterano neobično da to nije uradio sa sestričinom svoje supruge. Kamila Anđelo je ukrala srce Hulku, a njega tetki.

Usledio je razvod, pa je počeo da živi sa Kamilom.

Kamila se porodila u Majamiju, a ćerkici su dali ime Zaja. Sve su ovekovečili fotografijom.

Odmah su stigle čestitke, među kojima je i ona od Iran.

„Laž i izdaja su kao noževi. Režu meso, teraju nas da krvarimo i umiremo iznutra. Za one koji veruju u boga, ta smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkriveno laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala bogu na još jednom oslobođenju“, stoji u poruci Iran Anđelo.

Hulk je ranije tvrdio da nije u srećnom braku i negirao prevaru.

„Nikada nisam imao vezu sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ja sam muškarac. I nisam bio u srećnom braku“, oglasio se Hulk na Instagramu.

Bivša supruga je slikovito objasnila kakvu je torturu prolazila zbog prevare.

„Provela sam čitav svoj brak izdajući Iran. Živela sam samačkim životom. Samo sam želela da imam status Hulkove žene.“

Pojasnio je Hulk i kako su otpočeli burnu vezu.

„Kamila je došla u Kinu. Ne mislim da sam loša osoba. Kamila je mlada i izuzetno lepa. Na kraju smo se emotivno spojili. Bili smo oboje slobodni. Vratili smo se iz Kine i rekli porodici da smo zajedno. Sve smo objavili i javno, preko medija. Savest mi je mirna. Ako želite da me i dalje kritikujete i ponašate se prema meni kao prema čudovištu, izbor je vaš. Ali istina je na vrhu.“

Čak je optužio Iran da govori laži, te da je ostao sa njom samo jer je bila trudna.

„Moj brak nije nastao iz ljubavi, iz strasti. Desio se jer je Iran zatrudnela slučajno. I ja sam tu odgovornost preuzeo. Pre toga smo izlazili mesec dana. Od prvog trenutka sam podržavao i nju i celu njenu porodicu. To zna cela država. Naša deca Ian, Tijago i Alis uz Božji blagoslov.“

Odnosi između dve dame su zauvek pokvareni.

„Sve sam dala toj devojci otkako je došla na sve. Žrtvovala sam svoje snove toliko puta da bih njeni bili ostvareni. Ovde ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju… O svemu“, rekla je Iran jednom prilikom.

BONUS VIDEO Navijači Liverpula pevaju u Ronaldovu čast, podržali ga u trenutku najveće tragedije

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare