Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

"Delije" traže posebnu podršku.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas igraju protiv Trabzonspora u 5. kolu Lige Evrope. Četi Miloša Milojevića neophodan je trijumf kako bi ostali u trci za prolaz dalje.

Crveno-belima treba pobeda i da bi eventualno bili treći, jer ta pozicija donosi selidbu u Ligu konferencija.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je pred pretposlednje kolo poslednja u grupi H sa tri boda, po šest imaju Monako i Trabzon, dok je lider Ferencvaroš sa devet. Srpski prvak će za kraj grupne faze gostovati Monaku.

Najvatreniji navijači crveno-belih uputile su apel navijačima da dođu i ispune tribine stadiona „Rajko Mitić“ protiv turskog kluba.

„U evropskom takmičenju još ništa nije gotovo! U četvrtak igramo protiv Trabzona kod kuće. Utakmice protiv Ferencvaroša, pa i protiv Monaka, su nam pokazale da možemo da budemo pravi kada hoćemo i zato treba ispuniti stadion do poslednjeg mesta i boriti se za pobedu kojom bismo mnogo povećali šanse za eventualni prolazak u šesnaestinu finala ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija.

Marakana je posebno mesto gde su se mnoga čuda dešavala, pa zašto ne bi pao i jedan Trabzon? Još uvek je sve otvoreno i moguće.

Naše je da verujemo i da napunimo stadion u četvrtak od 21 čas“, poručile su „delije“.

BONUS VIDEO Atmosfera na tribinama pred utakmicu Zvezda – Ferencvaroš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar